CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 20 July 2011

Advertlets gantikan NUFFNANG!

 Korang mesti pelik kan sebab iklan nuffnang da xde dalam blog mrs..sekarang mrs mencuba iklan dari adverlets lak..hee...nak tau sebab ape?

Adverlets ni menawarkan hasil earning daripada cpm..mesti korang sume pikir mrs ni tamak kan..memang pown..ngeee..mrs stopkan iklan nuffnang buat sementara waktu je..pasni mrs pasang blek kalu adverlets ni xbleyh blah..

Mrs minx korang tolong klik iklan adverlets ni ye..nak tengok cpc die berapa...nanti kalu mrs da tao mrs kongsikan ngan korang sume ek...selagi tengah idup ni kite mesti cube...ok..da..

14 comments:

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

klu pasang dua2 xjadi ke ..huhu

wan_cikgumuzik said...

memang tak leh blah pon iklan advertlete nih.. kah kah kah kah


selamat mencuba... :P

wan_cikgumuzik said...

saya cadangkan awk buat pop up comment dan buang verification words tuu... sila rujuk link di bawah..

http://wancikgumuzik.blogspot.com/2011/07/iisshhhkkk-pop-up-comment-woerd.html

selamat mencuba.. :P

Famili Ceria said...

Kebanyakan blogger kata Advertlets lambat bayar dan selalu minta tangguh...

Mai la lawat blog saya:
http://depalma-sp.blogspot.com/

Mrs.Yie said...

dah hampir setahun akak letak advertlets dalam blog tapi sangat mendukacitakan sebab earning yg dia kira berdasarkan jumlah trafik kat blog kita..bila ada yg klik itu adalah satu bonus tapi berapa kerat je yg klik?langsung x de..terus akak buang dan gantikan balik dengan nuffnang..hehe :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

selamat mencuba ye .

:)

laskar pelangi said...

yeyeah:) selamat mencuba! =)

O'gosh said...

selamat mencuba ye...saya dah pasang..biasa2 je income dia..bergantung pada cpc gak

Dinar said...

tak salah kita mencuba....untuk mencari yg lebih baik...salam sukses

ekmal said...

xyah iklan pn ok..haha

shida'R said...

ekmal haha..direct jer^^

Miss Y and Her World said...

haha. ekmal punya suggestion buat saya gelak tersipu-sipu. btw, advertlets bagi earning berdasarkan julah pelawat yang masuk ke blog kita. if visitors awak ramai, ok kot. rasanya lah. tapi baca komen kat atas tu kata advertlets tak leh blah. mungkin sebab diorang dah ada pengalaman.

Antara Keinginan Dan Yang Dah Tertulis
Hoodie Dress Is So Gorgeous !

Elie Lily said...

da malas nk pikir advs da..dulu rajin jenguk2 pasal iklan ni semua..sekarang da jarang..hahha

syafiqakarim said...

ok.pakai lah apa apa pon.
asal kan da masyuk nanti jgn lupa banje.
hahaha

Post a Comment