CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 17 July 2011

Baru Sekejap Dah Dapat

Lame gak mrs tak update blog ni. Sebok je memanjang skang ni.. huhu.. Tdi mrs log in akaun nuffnang mrs.. Woww!! Unbelieveable baru je tak sampai seminggu dah ada earning masuk kat akaun..

Tapi takde lah banyak mane, RM1.++ je. Huhuhu.. Tapi atleast ok sebab yang lagi lame dari mrs pun masih tak dapat. Anyway thanx toh nuffnang and blogger2 lain coz sapot ads nuffnang mrs. Luv u all!!!

So sekarang mrs dah semangat nak rajin2 berblogging nih sebab hasil dah nampak. Toh pun blog ni dah lame mrs tak update, namun earning masuk jugak. Bayangkanlah kalau hari2 mrs update, entahlah berapa banyak masuk. Eh.. Sembang banyak pun tak guna, kalau tak menjadi lagi. Ok larh. Kepada yang sedang membaca, follow mrs and I follow u back. Pastu tolonglah klik2 untuk mrs. Hehehe..

2 comments:

ZouL said...

hehe..rm1.++ pun kre ok gak ape..ade gk dari tak de..hehe..google2 lah tips2 best nuffnang.insyaallah membantu.
Post panas:Lisa Surihani dan Sam sudah Bernikah?

Virgo's Violet said...

wah....thanks 4 vsit my blog. da follow ur blog. do follow me back yeah! :)

Post a Comment